Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

S.O.S Χάθηκε στο Μαρκόπουλο.

 Το αρσενικό γερμανικό ποιμενικό της φωτογραφίας ακούει στο όνομα REX και αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής 24/10/14 στην περιοχή Μαρκοπούλου Ωρωπού.
Φοράει σκούρο καφέ λουρί, καθώς και λευκό πλαστικό κολάρο για τα τσιμπούρια.  Ενδεικτικό πάνω του είναι πως λόγω καβγά με άλλα σκυλιά έχει πληγιαστεί και του έχει τοποθετηθεί φάρμακο πρασινομπλέ απόχρωσης και στα 4 πόδια του.
Αν τον δει κάποιος παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 6978156206.

ΣΕΙΡΗΝΑ Η ΓΑΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.


Γεια σας με θυμάστε; Είμαι η γατούλα που πέταξαν στη παραλια του Ωρωπού από ένα αυτοκίνητο.Σειρήνα με ονόμασε η Νίκη που έρχεται & με φροντίζει καθημερινά επειδή βρίσκομαι ακόμη εδώ. Σήμερα μου έφερε δώρο & ένα χαλάκι για να χουχουλιάζω τώρα που χάλασε τόσο πολύ ο καιρός. Όμως σε λίγο θα φύγει & θα μείνω πάλι ολομόναχη. Κάθε φορά που φεύγει κλαίω. Αλλά κλαίει & η Νίκη που δεν μπορεί να με πάρει μαζί της. Μου λέει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να μου βρει σπίτι αλλά ακόμα τίποτα. Όμως εγώ φοβάμαι μόνη μου όταν ακούω τον δυνατό αέρα & τους κεραυνούς. Όμως δεν έχω που να πάω.Αν δεν με πάρει κάποιος θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για μένα. Σίγουρα θα αρρωστήσω. Η Νίκη με έβγαλε νέα φωτογραφία σήμερα για να δείτε πόσο όμορφη είμαι. Δείξτε με & στους φίλους σας. Θα κάνω πολύ χαρούμενο όποιο μου ανοίξει το σπίτι του.Όμως μην αργείτε γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί.Το τηλέφωνο της Νίκης είναι 6938187443. Περιμένουμε & οι δυο με αγωνία τον σωτήρα μου.
Γλυκά νιαουρίσματα από τη ΣΕΙΡΗΝΑ.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Φόλες στον Κάλαμο.

ΦΟΛΕΣ έπεσαν αυτές τις μέρες στην περιοχή "Αγκώνα" και στο Γήπεδο Καλάμου. Εχθές στις 8 η ώρα το βράδυ ήμασταν στο γήπεδο Καλάμου και είδαμε το τραγικό θέαμα τεσσάρων δηλητηριασμένων σκύλων. 
Το ένα που προλάβαμε ζωντανό, το σώσαμε.
Λυπούμαστε πολύ...για τις χαμένες ζωές αλλά περισσότερο για αυτούς που έκαναν το έγκλημα.

Την έχασε κανεις?

Αυτή η γατούλα περιφέρεται στη παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού.
Πρέπει να το έχει σκάσει από το σπίτι.
Φορά μαύρο πλαστικό λουράκι & ήταν πολύ πεινασμένη.

Βρίσκεται κοντά στη ταβέρνα "Φάρος".
Την έχασε κανείς? Κινδυνεύει από σκυλιά & αυτοκίνητα. Είναι πολύ φιλική. Όποιος ξέρει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας.


Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το γκριφονάκι.



Το γκριφονάκι που πήραμε από τις Παλιές Φυλακές Ωρωπού την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα στην πολυθρόνα της Ράνιας. 
Το σκυλάκι πάσχει από ψώρα και καλαζάρ. 
Η θεραπεία του προχωράει κανονικά.



Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Να μας ζήσουν!

Την περασμένη Κυριακή βαπτίσαμε τα μικρά.(Πατήστε ΕΔΩ)
Καλότυχα να είναι και οι νονές πάντα άξιες!





Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση της Ράνιας Σιδερύδη σε συκοφαντικά σχόλια.

 Το γκριφονάκι ειναι σπίτι μου. 
Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να απαντάω σε κακόβουλους ανθρώπους και στα σχόλιά τους. Εχοντας ηδη 22 υιοθετημένα σκυλάκια στο σπίτι μου, δεν έχω την ανάγκη να αποδείξω τίποτα και σε κανένα.
ΑΠΟΡΙΑ γιατι αυτή η επίθεση στο Σωματείο μας και στο προσωπό μου!! Γιατί 3 μηνές που είναι στο δρόμο το γκριφονάκι,αφου εισαστε τόσο φιλόζωοι, δεν το πήρε κάποιος απο εσας σπιτι του?
Ο Sotos Anastasia φαινεται οτι εχει επιλεκτική μνήμη γιατί μιλήσαμε στο τηλ. και του είπα να πάρει το γκριφονάκι σπίτι του να του κάνουμε θεραπεία, μου απάντησε δεν μπορώ.
Το γκριφονάκι όπως είπα είναι σπίτι μου και ξεκινήσαμε θεραπεία.
 Ο,τι κάνω το κάνω για τα αδεσποτα και μόνο. 
Καληνύχτα σας και ελπίζω να κοιμάστε με την συνείδησή σας καθαρή.

Ως προς τα συκοφαντικά, υβριστικά σχόλια και τις απειλές.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν από συγκεκριμένα προφίλ στο facebook συκοφαντικά, υβριστικά και ανυπόστατα σχόλια από υποτιθέμενους φιλόζωους, κάποιοι εξ αυτών με ψευδώνυμα!
Προφανώς υπάρχουν συγκεκριμένα κίνητρα πίσω από αυτές τις ενέργειες. 
Εμείς δηλώνουμε πως επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας κατά όσων εμπλέκονται.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Μπράβο στα κορίτσια από το Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι!

Φιλόζωες φίλες από το Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι ανέλαβαν την φιλοξενία και την χορήγηση θεραπείας σε άρρωστο με σαρκοπτική ψώρα αδεσποτάκι . 
Το κατάλυμα που του ετοίμασαν στο Πολυδένδρι φιλόξενο!!! Μπράβο κορίτσια.


Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Οι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται...

Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για τροφή και νερό στα αδέσποτα της περιοχής μας.
Τους δίνουμε ένα μεγάλο μπράβο και ευχόμαστε να διατηρούν πάντα την ίδια ευαισθησία.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

4 Οκτώβρη: Παγκόσμια μέρα των ζώων.


Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων εορτάστηκε για πρώτη φορά πριν από 83 χρόνια, το 1931, σ” ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία της Ιταλίας, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα υπό εξαφάνιση είδη ζώων του πλανήτη μας. Έκτοτε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.
Η 4η Οκτωβρίου βέβαια επιλέχθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, επειδή συμπίπτει με τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που έχει αναγορευτεί από την Καθολική Εκκλησία ως προστάτης των ζώων και του περιβάλλοντος.
Το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά βίας απέναντι σε ζώα, ένδειξη της κτηνωδίας ορισμένων ανθρώπων, που δεν σέβονται τα ζώα και το δικαίωμά τους για ζωή. Τέτοιες ειδεχθείς πράξεις, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστούν σαφές ότι ο άνθρωπος ήταν, είναι και θα είναι το χειρότερο από όλα τα ζώα πάνω στη γη…