Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ενημέρωση 20-3-2011

Την Κυριακη 13-3 καναμε μια αποπειρα να καταγραψουμε τα αδεσποτα στο αρχειο μας η οποια δεν πετυχε και τοσο, καθως τα σκυλια ειχαν... εξαφανιστει! Ωστοσο είχαμε την τύχη να βρούμε 2 σκυλίτσες, η μια στο κέντρο των Αγίων Αποστόλων και η άλλη στην Αγκώνα, οι οποίες είχα ψώρα, και τους ξεκινήσαμε θεραπεία.
Την Τρίτη 15-2 βγήκα μόνη μου μια βόλτα στους Αγίους Αποστόλους, πήρα μαζί μου και τον ανάλογο εξοπλισμό και βρήκα διάφορα αδεσποτάκια. Τους έβαλα λουρί, τα έβγαλα φωτογραφία και τα πέρασα στο αρχείο μας. 13 σκυλιά, εκ των οπόιων 5 θηλυκά και 8 αρσενικά. Το ένα θηλυκό ήταν κουταβάκι ενώ απο τα αρσενικά 3 ήταν μικρής ηλικίας. Απο τα 13 σκυλια τα 6 εχουν ψώρα, απο τα οποία τα 2 έχουν ξεκινήσει θεραπεία.
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, πολλά!, αδέσποτα που πρέπει να καταγραφουν, όμως μερικά δεν πλησιάζονται και άλλα δεν τα βρίσκεις ποτέ όταν τα ψάχνεις. Σιγά σιγά όμως όλα θα γίνουν, με υπομονή και επιμονή, και τη δική σας βοήθεια! Η δική σας υποστήριξη είναι η κινητική μας δύναμη να ξέρετε.
Την Τετάρτη 16-3 παρήγγειλα τα βραχιολάκια σιλικόνης που θα επιφέρουν ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσό στο σωματείο μας, όταν ποληθούν. Θα τα παραλάβω στις αρχές Απριλίου, δεν ξέρω ακριβή ημ/νια. Είναι 500, είναι μωβ και γράφουν πάνω το σλόγκαν μας Love-Care-Act. Με τα χρήματα που θα βγάλουμε απο αυτά θα μπορέσουμε να κάνουμε περίπου 10 στειρώσεις, θα αγοράσουμε φάρμακα και κλουβιά και κολάρα με ταμπελίτσα και ότι άλλο χρειάζεται.
Το Μπαζάρ μας έρχεται! Απο αύριο ξεκινάνε οι προετοιμασίες για το μπαζάρ μας! Χρειαζόμαστε τα πάντα! ότι μπορείτε να δωρίσετε καλό ειναι! Αν κάνετε κάποια χειροτεχνία, ή αν πιάνει το χέρι σας σε οτιδήποτε,τοτε βοηθήστε μας να φτιάξουμε πραγματάκια για να έχουμε να πουλήσουμε στο μπαζάρ μας!